Koken met een glimlach

 

Bent u met uw gezelschap opzoek naar een unieke avond uit? Dan is de Kookworkshop Koken met een Glimlach inclusief wijnarrangement ideaal voor zakelijke & particuliere gezelschappen vanaf 10 personen. Met de keuze tussen 2 kookstudio's in Boxmeer of Gennep ga ik graag de uitdaging met jullie aan om een passende workshop te verzorgen. Tips en advies, maar ook zeker bourgondische gezelligheid zijn wat mij betreft de ingrediënten voor een succesvolle workshop. Allergieën of specifieke wensen laat ze in onderstaand formulier achter en we bespreken de mogelijkheden. 

Vragen of een boeking maken? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. 

Zij gingen u voor!  

  1. Annelies M. - Boxmeer: Wat een geweldige ervaring bij Thomas Kookt! De workshop was informatief en vooral leuk. Thomas' passie voor koken straalt door in zijn enthousiaste manier van presenteren. De recepten waren eenvoudig te volgen en de sfeer was ontspannen. Ik ben zo blij dat ik deze workshop heb gevolgd en kan het iedereen aanraden!

  2. Martijn van D. - Cuijk: Thomas Kookt heeft echt een talent om ingewikkelde kooktechnieken eenvoudig te maken. De workshop was niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig. De gerechten waren verrukkelijk en de sfeer was zoals op de site omschreven 'bourgondische gezelligheid'  

  3. Eva K. - Beugen: Een kookworkshop bij Thomas Kookt is een absolute aanrader! De combinatie van hands-on koken en deskundige begeleiding maakte het echt speciaal. Thomas heeft een vriendelijke en geduldige benadering, wat de sfeer nog beter maakte. Ik kom zeker terug.

  4. Lotte V. - Vierlingsbeek: Thomas Kookt heeft een geweldige manier om mensen te inspireren om plezier te hebben in de keuken. De workshop was niet alleen leerzaam, maar ook vermakelijk. Ik heb veel geleerd en gelachen. Zeker een must voor iedereen die van koken houdt!